Maxi Xilofon
Maxi Xilofon
Maxi Xilofon
Maxi Xilofon
Termékkód
800-013
Korosztály
1
99
Bruttó ár
785.400 Ft

Méretei: 47,5 x 123,5 x 104,5 cm
Súlya: 30 kg
Elemei: 5 db hangolt fém elem, 2 db HDPE műanyag összekötőelem és ütőpálca tartó, 2 db porfestett fém tartóoszlop betonozható lábakkal, 2 db gumi ütőpálca.
Színválaszték: a képen látható színösszeállításban kapható.

Telepítés: Beton horgony, mely biztosítja a hangszer professzionális és stabil felszerelését puha felületekre (például gyep, homok).
A xilofon minden gyermeknek ismerősen csengő név, zeneórákról már ismerhetik, így bátran használhatják a hangszer köztéri megfelelőjét is. Egyszerű használata ösztönzően hat, hogy kipróbálják az eszközt és így kísérletezzenek a dallamok létrehozásával.

Az eszköz fejleszti a hallást, a kreativitást és a ritmusérzéket.

Ezért is ajánljuk zenei és művészeti iskolák udvarára, de bármely oktatási intézmény vagy település közterén jó szolgálatot tesz. Használatához nincs szükség zenei előképzettségre, a xilofon ezért alkalmas arra, hogy a gyermekek – de akár kamaszok és felnőttek is – kipróbálják magukat a dallam alkotás terén.

Nyomtatható termékismertető

Eszközeink az MSZ EN szabvány követelményeknek megfelelnek és tanúsítvánnyal rendelkeznek.
Áraink bruttó árak, melyek a termék árát, az áfa-t és a megnevezett tartozékokat tartalmazzák.

Teljes körű szolgáltatást vállalunk, így a szállítás, a telepítés és az ütéscsillapítás költségeit árajánlatban legyen kedves kérni tőlünk!

További információért olvassa el rövid, lényegre törő Szolgáltatás ismertetőnket. Keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségeken! Számíthat jó hozzáállásunkra!