Tevékenységünk

Családi vállalkozásunk fő tevékenysége játszótéri játékok, parkberendezések, sporteszközök gyártása, telepítése, kivitelezése és karbantartása. 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk a fa- és a fémipar területén egyaránt. A játékgyártás során elsőszámú szempont számunkra a magas minőségű termékek előállítása. Fő célunk, hogy minőségi termékekkel szolgáljuk ki a Vásárlóinkat, és a szolgáltatásainkkal elégedett ügyfeleinkkel tartós kapcsolatot alakítsunk ki.

A visszatérő vásárló garancia termékeink minőségére!

Teljes körű szolgáltatást vállalunk, így a megrendeléstől a használatbavételig minden feladatot intézünk.
Egyedi megrendeléseket is teljesítünk (például kilátók, filagóriák, magaságyások). 
Családi vállalkozásként rugalmasságra, kedvességre és megbízhatóságra számíthat tőlünk! Bármilyen kérdés felmerült Önben, keressen bizalommal! Számíthat a jó hozzáállásunkra!

Mit jelent a BIOHÁRS név?

BIO: célunk, hogy együttműködjünk környezetünkkel, és a fenntartható fejlődést részesítjük előnyben. Profit helyett valódi vevői igényeket elégítünk ki. HÁRS: A hársfa görögül „Tilita”, amely azt jelenti: „Szárny”. Vagyis küldetésünknek érezzük, hogy dolgozóink kibontakoztathassák képességeiket, ezzel egy közös célt elérve.  Sok helyen jelenik meg a hársfa szimbólumként. Szív alakú levele a barátság, a szeretet és a boldogság jelképe. Ezek mentén cselekszünk mindennapjainkban.

Mi azon munkálkodunk, hogy a vásárlók és a gyermekek mindennapjait jó pillanatokkal töltsük meg és a munkatársaink megtalálják helyüket a cégben és örömmel jöjjenek dolgozni! Emberi értékeket képviselünk a világban!

Fejlődni szeretnénk és valódi vevői igényeket szeretnénk kielégíteni, így ehhez nagy örömmel fogadjuk visszajelzéseiket, ötleteiket és kéréseiket! Igyekszünk mindent megtenni Önökért, a Gyermekekért és a Világért!

Küldetésünk

„Ha ránézek a reggeliző asztalomra, és megkérdem magamtól, hogy mely emberek járultak hozzá ahhoz, hogy az ételek, a szalvéták, az evőeszközök rajta lehessenek, felsorolhatnám az egész emberiséget.” Az optikus azért dolgozik, hogy tisztán láthass, az óvónő, azért dolgozik, hogy egészséges felnőtteket neveljen, mi azért dolgozunk, hogy a gyermekek örömüket leljék a játékban és közben fejlődhessenek. Ezért az a szlogenünk, hogy „A gyermeki mosoly szebbé teszi a világot!”

Gondoljunk bele, hogy egymásért dolgozunk! Egy szebb jövőért! A változást Önmagunkban kell kezdenünk és egyre több embert érhetünk el ezáltal! Igen, egy fecske nem csinál nyarat, de ha egynek sem jut eszébe elindulni, mindegyik megfagyna! Képzelje csak el hány emberre lehet hatással a mindennapok során! Család, ismerősük, barátok, beszállítók, munkatársak, partnerek...

Szakmai múlt, referenciák

Több, mint 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk a fa és a fémipar területén egyaránt. 

Tanúsítványok

ISO 9001                           

ISO 9001 Tanúsítvány

MSZ EN Megfelelőségi tanúsítványok

MSZ EN Megfelelőségi TanúsítványMSZ EN Megfelelőségi TanúsítványMSZ EN Megfelelőségi Tanúsítvány