Maxi Marimba
Maxi Marimba
Maxi Marimba
Maxi Marimba
Termékkód
800-010
Korosztály
1
99
Bruttó ár
844.800 Ft

Méretei: 61,5 × 170 × 107,5 cm
Súlya: 41 kg
Színválaszték: a képen látható színösszeállításban kapható.
Elemei: 2 db porfestett fém tartóoszlop betonozható lábakkal, feszítő kötelek, 15 db hangszercső, 2 db gumi ütőpálca, HDPE műanyag összekötőelemek és ütőtartók.
A Maxi Marimba,  a Mini Marimba továbbfejlesztett változata, amelyet már egyszerre ketten is használhatnak, ennek megfelelően két gumi ütőpálca is tartozik az eszközhöz, amivel a duett létrehozhatja a dallamokat.
Az eszköz szerkezeti kialakítása is lehetővé teszi, hogy ketten egymás mellett kényelmesen elférve zenélhessenek együtt a játszótéri hangszeren.
A hangszer fejleszti a gyermekek kézügyességét, hallását, ritmusérzékét és kreativitását is, valamint végül, de nem utolsó sorban a párban való alkotás, a csapatmunkában való alkotás képességét is növeli.
A különböző hosszúságú csövek más-más hangsávban szólalnak meg, amikor megütjük őket, ezzel változatos dallamokat létrehozva.

Nyomtatható termékismertető

Eszközeink az MSZ EN szabvány követelményeknek megfelelnek és tanúsítvánnyal rendelkeznek.
Áraink bruttó árak, melyek a termék árát, az áfa-t és a megnevezett tartozékokat tartalmazzák.

Teljes körű szolgáltatást vállalunk, így a szállítás, a telepítés és az ütéscsillapítás költségeit árajánlatban legyen kedves kérni tőlünk!

További információért olvassa el rövid, lényegre törő Szolgáltatás ismertetőnket. Keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségeken! Számíthat jó hozzáállásunkra!