Cső telefon
Cső telefon
Cső telefon
Cső telefon
Termékkód
800-002
Korosztály
1
99
Bruttó ár
429.000 Ft

Méretei: 1500 x 35 x 140 cm
Súlya: 23 kg
Elemei: 2 db erősítővel felszerelt hajlított porfestett fém cső betonozható lábakkal, 2 db HDPE műanyag hangtárcsa, 1 db hangvezető kábel.
Színválaszték: a képen látható színösszeállításban kapható.
A készlet két fém csőből és két hangtárcsából áll, emellett egy szilárd, 15 méter hosszú hullámcsövet is tartalmaz, amely lehetővé teszi az alkotóelemek tetszőleges (15 métert meg nem haladó) távolságban való elhelyezését.
Kizárólag földhorgonnyal kapható hangszer.

Ez a megoldás a hangszer puha felületeken (pl. gyep, homok) való professzionális és stabil rögzítését biztosítja.
A játék abból áll, hogy két gyermek a cső két végéről egymásnak suttog, énekel vagy egyéb hangokat, “titkos üzeneteket” küld. A hangokat kívülről nem lehet hallani, kizárólag a játék másik résztvevője hallhatja, ezért az eszköz beépíthető különböző csoportjátékokba, ahol a gyermekek párokban játszanak, akár a süket telefon nevű játékban, amelyről a nevét kapta az eszköz.

A játszó eszközt ajánljuk kültéri hangszer szettek mellé kiegészítő játékként, de bármely játszótéren egyedi érdekességként is jól szerepel, valamint kiválóan beépíthető óvodai csoportfoglalkozásokba és csapatjátékra nevelő játékokba is, ezáltal ez az egyszerű játék eszköz rendkívül sokoldalúan kihasználható.

Nyomtatható termékismertető

Eszközeink az MSZ EN szabvány követelményeknek megfelelnek és tanúsítvánnyal rendelkeznek.
Áraink bruttó árak, melyek a termék árát, az áfa-t és a megnevezett tartozékokat tartalmazzák.

Teljes körű szolgáltatást vállalunk, így a szállítás, a telepítés és az ütéscsillapítás költségeit árajánlatban legyen kedves kérni tőlünk!

További információért olvassa el rövid, lényegre törő Szolgáltatás ismertetőnket. Keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségeken! Számíthat jó hozzáállásunkra!