„Ha ránézek a reggeliző asztalomra, és megkérdem magamtól, hogy mely emberek járultak hozzá ahhoz, hogy az ételek, a szalvéták, az evőeszközök rajta lehessenek, felsorolhatnám az egész emberiséget.” Az optikus azért dolgozik, hogy tisztán láthass, az óvónő, azért dolgozik, hogy egészséges felnőtteket neveljen, mi azért dolgozunk, hogy a gyermekek örömüket leljék a játékban és közben fejlődhessenek. Ezért az a szlogenünk, hogy „A gyermeki mosoly szebbé teszi a világot!”

Gondoljunk bele, hogy egymásért dolgozunk! Egy szebb jövőért! A változást Önmagunkban kell kezdenünk és egyre több embert érhetünk el ezáltal! Igen, egy fecske nem csinál nyarat, de ha egynek sem jut eszébe elindulni, mindegyik megfagyna! Képzelje csak el hány emberre lehet hatással a mindennapok során! Család, ismerősük, barátok, beszállítók, munkatársak, partnerek...

Mit jelent a BIOHÁRS név?

BIO: célunk, hogy együttműködjünk környezetünkkel, és a fenntartható fejlődést részesítjük előnyben. Profit helyett valódi vevői igényeket elégítünk ki. HÁRS: A hársfa görögül „Tilita”, amely azt jelenti: „Szárny”. Vagyis küldetésünknek érezzük, hogy dolgozóink kibontakoztathassák képességeiket, ezzel egy közös célt elérve.  Sok helyen jelenik meg a hársfa szimbólumként. Szív alakú levele a barátság, a szeretet és a boldogság jelképe. Ezek mentén cselekszünk mindennapjainkban.

Mi nem a profitért dolgozunk, hanem azon munkálkodunk, hogy a vásárlók és a gyermekek mindennapjait jó pillanatokkal töltsük meg és a munkatársaink megtalálják helyüket a cégben és örömmel jöjjenek dolgozni! Emberi értékeket képviselünk a világban!

Fejlődni szeretnénk és valódi vevői igényeket szeretnénk kielégíteni, így ehhez nagy örömmel fogadjuk visszajelzéseiket, ötleteiket és kéréseiket! Igyekszünk mindent megtenni Önökért, a Gyermekekért és a Világért!

A gyerekek a játszótéren vannak csak igazán örömükben, mi pedig szeretjük látni a boldog mosolyukat játék közben. Ezért úgy terveztük meg a BIOHÁRS játszótéri eszközöket, hogy a csemeték öröméhez minden adott legyen! Melyik gyereket ne töltené el boldogsággal, amikor vidáman szédítő táncot jár vele a körhinta, ha a csúszdán lecsúszva, kacagva érkezik, vagy bizsergetően suhan a hintán? A mi játszótereinket használva mindezt biztonságosan és hosszan élvezhetik, köszönhetően a magas minőségű kivitelezésnek és a gondos tervezésnek, melyet a 20 éves játékkészítési tapasztalat során szereztünk.