Szabadtéri sporteszközök telepítésével sportolási lehetőséget biztosíthat alkalmazottainak

Az irodai munkát végzők mindennapjai egyhangúan telnek mozgás szempontjából, minden feladatukat ülve kell elvégezniük. Eltekintve néhány prezentációtól vagy meetingtől, illetve a szünetektől, a székükhöz és az íróasztalukhoz vannak szögezve. Sok időt töltenek a munkahelyükön és nem mindig tudnak időt szakítani arra, hogy kompenzálják az ülőmunkával járó, fizikai hatásokat. Egyre több cég gondol arra, hogy alkalmazottainak mozgási, sportolási lehetőséget biztosítson az irodán belül és lehetőséget teremtsen az egészségesebb mindennapok megéléshez.

A szabadtéri sporteszközök is nagyszerű lehetőséget kínálnak a cégeknek arra, hogy munkavállalóiknak a cég területén biztosítsanak opciót a mozgásra. A szabadtéri sporteszközök abban az esetben bizonyulnak előnyös választásnak, ha a cég épületében már nincs szabad helyiség egy fedett konditerem kialakítására vagy nem szeretnének ekkora beruházást megtenni, akkor a szabadtéri kondipark elemek jó lehetőséget kínálnak.

Az általunk tervezett és készített szabadtéri kondipark elemeket tetszőlegesen össze lehet válogatni, aszerint, hogy mekkora az anyagi keret a kültéri kondipark kialakítására, és aszerint megrendelni az elemeket. Nem csupán az anyagi lehetőségek befolyásolják a szabadtéri sporteszközök kiválasztását és a szabadtéri kondipark megtervezését, hanem az is, hogy mekkora hely áll a rendelkezésre a kialakításhoz. Megéri ilyen szabadtéri sporteszközökre befektetni, mert ezzel növelni tudja a dolgozói elégedettséget és sokat tehet azért, hogy a kollégák jól érezzék magukat a munkával töltött órák alatt.
Természetesen kollégáink kimennek és felmérik a helyszínt, javaslatokat tesznek a kondipark kialakítására és segítenek a megrendelőknek abban, hogy a legjobb megoldás szülessen meg.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését és azt tervezi, hogy szabadtéri sporteszközökkel bővíti a cég területének szolgáltatásait, akkor állunk rendelkezésére! A honlapunkon közzétett elérhetőségeink bármelyikén tud árajánlatot és részletes tájékoztatást kérni a szabadtéri sporteszközökkel kapcsolatban!