Játszótér építés, csak biztonságosan használható játékokkal

A játszótér építés kizárólag az érvényben lévő biztonsági előírások és a minőségi szabványok betartása mellett lehetséges. A játszótéri eszközök gyártása szigorú minőségtanúsítási rendszer alapján működik, ami garantálja, hogy az elkészült és telepített játékok ne okozzanak semmilyen balesetet.

A cégünk legutóbbi minőségtanúsítási rendszere az ISO 9001, amit a játszótér építéshez alkalmaztunk eddig, de tudjuk, hogy mindig van hová fejlődni, így már ezt is megújítottuk. Arra törekszünk, hogy a legjobbat nyújtsuk játszótéri eszközök tervezésében és gyártásában, amiknek a biztonságát nagyon komolyan vesszük. Minden, nálunk készült termék MSZ EN szabványok alapján, műszaki rajzokat alapul véve készül el és arra is nagyon ügyelünk, hogy a játszótéri eszközök tanúsítást kapjanak.

A rendszerezett és ellenőrzött gyártási folyamataink kiváló alapot jelentenek a játszótér építéshez. Lépjen kapcsolatba velünk a megadott elérhetőségeinken, amennyiben árajánlatot szeretne kérni játszótéri eszközök gyártására!