A játszótéri játékok nélkül nem lennének játszóterek. A minőségi játék alapvető feltétele a gyerekbarát játszótérnek.

A Biohárs a játszótéri játék készítést mindig is komolyan vette. A célunk az, hogy a csúszdákat, mászókákat, hintákat és homokozókat a legfontosabb kritikusainknak, a gyerekeknek az igényei alapján készítsük el. Mind tudjuk, hogy a próba a legjobb tesztje egy terméknek, így a játszótéri játékoknak is. Mi is tudunk egyre jobb játszótereket tervezni és építeni, ha birtokában vagyunk azoknak az információknak, amik alapján a termékeinket fejleszteni tudjuk. Itt van szükségünk a vásárlóink visszajelzésére. Minden ügyfelünknek lehetősége nyílik arra, hogy a játszótereket egy kicsit még jobb, még biztonságosabb és még varázslatosabb helyekké tegyék. Töltse ki Ön is a kérdőívünket és vegyen részt a Biohárs játszótéri játékainak a fejlesztésében!

A Biohárs honlapján elhelyeztünk egy linket, erre a linkre kattintva pedig el tudja érni az ügyféle-elégedettségi kérdőívünket! A kérdőívünk kitöltése nem vesz igénybe több időt néhány percnél, de hosszú távú hatással lehet a jövőben, általunk tervezett és kivitelezett játszóterek minőségére. Arra szeretnénk kérni a  régi és az új ügyfeleinket is, akik már igénybe vették a szolgáltatásainkat, hogy osszák meg velünk a tapasztalataikat.

Az ügyfél-elégedettségi kérdőívünkben olyan, egyszerű kérdéseket állítottunk össze, amik kitérnek a kollégáink és a cégünk szolgáltatásaira, valamint a játszótéri játékokra is, amiket készítünk. Az ügyintézéstől kezdve a hatékonyságon át a játszótéri játékok biztonságáig és kedveltségéig mindenre kíváncsiak vagyunk, ami a csapatunk és a játékaink, játszótereink színvonalának javítását szolgálja. Így tudunk fejlődni a jövőben is.

Lépjen velünk kapcsolatba, bármilyen észrevétele van a kérdőívvel kapcsolatban, illetve ha szeretne más formában is értékelni minket! Első sorban a kérdőív kitöltésére szeretnénk felkérni minél több  ügyfelet. Köszönjük szépen az Ön segítségét és közreműködését is!

Kitölthető kérdőívünk: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc8Tq_9iNk_s5twcfhx99Qq7PjGGer…;